Aanmelden

Online aanmelden voor de Lekkodagen 2023

Op deze pagina kunt u zich online aanmelden voor deelname aan de Lekkodagen. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in. U ontvangt een bevstigingsmail met een overzicht van uw gegevens. 

Lukt het niet om aan te melden via het formulier? Mailen kan natuurlijk ook aan info@lekkodagen.nl.

De aanvraag wordt zo spoedig mogelijk verwerkt. Wij zijn vrijwilligers, het kan voorkomen dat het wat langer duurt voor je bericht krijgt.

Uw aanmelding

Deelname aan de Lekkodagen is gratis! 

Tijdens de Lekkodagen lig je gratis van vrijdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur. De Lekkodagen stelt de haven dan gratis ter beschikking aan de deelnemers van de Lekkodagen. Omdat je niet betaalt voor de overnachting hoeft er ook geen toeristenbelasting te worden geïnd.

Schippersmaal

Geef op het formulier duidelijk aan met hoeveel personen u komt eten. Een maaltijd kost € 12,50 p.p. 

T-shirt

Natuurlijk ontvangt u weer een gratis t-shirt van de Lekkodgagen. Wilt u er meer dan één? Er zijn altijd extra shirts, vraag erom bij de organisatie. Een extra shirt kost € 10,- 

Betaling

Na aankomst betaalt u voor de maaltijd en/of een extra t-shirt. Let op, wanneer u zich opgeeft voor het schippersmaal wordt u ook verwacht. Komt u niet dan moet u toch betalen.

Uw gegevens

Scheepsarchief

Upload hier een foto van uw schip. Let op, geef de foto de naam van uw schip!

Lekkodagen 2017Reserveren ligplaats

Dit is niet mogelijk. De haven is vanaf vrijdag 12 uur tot onze beschikking en de boten ‘druppelen dan binnen’. Het beste kun je bij het invaren even contact opnemen met onze havenmeesters,

  • André Borneman 06 23269288

Voordelig tarief wanneer je eerder komt

In de week voorafgaand aan de Lekkodagen hanteert De Wijkse Haven een speciaal tarief voor deelnemers:

  • € 10,- tot 10 meter
  • € 15,- voor 10-20 meter
  • € 20,- boven 20 meter

Prijzen zijn per schip, per nacht, exclusief stroom (€ 3,- per nacht), inclusief toilet, douche en toeristenbelasting. Graag na aankomst even melden bij onze havenmeester André Borneman 06 23269288.

Veiligheid in de haven

Veiligheid aan boord en in de haven is erg belangrijk. Ook dit jaar besteden we in overleg met de brandweer en de gemeente extra aandacht aan de veiligheid in de haven tijdens de lekkodagen. Er is een calamiteiten plan en de brandweer zal de haven schouwen tijdens het evenement om de risico's te inventariseren.

Een belangrijk punt van aandacht is gas aan boord. Gas zoekt altijd het laagste punt op, dus als er een gaslek is, loopt het gas onderin de boot. Gasflessen moeten daarom in een aparte gasbun staan met een luchtafvoer naar buiten. Een gasdetector is een goed waarschuwingsmiddel. Zorg ook dat er een brandblusser aan boord is

In de brochure 'Gasveilig' van de Hiswa vindt u alle informatie.