Aanmelden

Online aanmelden voor de Lekkodagen 2021

Op deze pagina kunt u zich online aanmelden voor deelname aan de Lekkodagen 2021. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in. U ontvangt een bevstigingsmail met een overzicht van uw gegevens. 

Lukt het niet om aan te melden via het formulier? Mailen kan natuurlijk ook aan info@lekkodagen.nl.

De aanvraag wordt zo spoedig mogelijk verwerkt. Wij zijn vrijwilligers, het kan voorkomen dat het wat langer duurt voor je bericht krijgt.

Gratis ligplaats tijdens de Lekkodagen

Tijdens de Lekkodagen lig je gratis van vrijdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur. De Wijkse Haven stelt de haven dan gratis ter beschikking aan de deelnemers van de Lekkodagen. Omdat je niet betaalt voor de overnachting hoeft er ook geen toeristenbelasting te worden geïnd.

Lekkodagen 2017Reserveren ligplaats

Dit is niet mogelijk. De haven is vanaf vrijdag 12 uur tot onze beschikking en de boten ‘druppelen dan binnen’. Het beste kun je bij het invaren even contact opnemen met onze havenmeesters,

  • Joop ten Heuvel (06 21202152)
  • André Borneman (06 23269288).

Voordelig tarief wanneer je eerder komt

In de week voorafgaand aan de Lekkodagen hanteert De Wijkse Haven een speciaal tarief voor deelnemers. Je betaalt dan € 15,00 per schip per nacht exclusief stroom, inclusief toilet, douche en toeristenbelasting. Graag na aankomst even melden en afrekenen bij het havenkantoor in De Graanschuur onder de molen.

Zie voor meer informatie www.wijksehaven.nl.

Uw gegevens

Scheepsarchief

Upload hier een foto van uw schip met de naam van uw schip

Veiligheid in de haven

Veiligheid aan boord en in de haven is erg belangrijk. Ook dit jaar besteden we in overleg met de brandweer en de gemeente extra aandacht aan de veiligheid in de haven tijdens de lekkodagen. Er is een calamiteiten plan en de brandweer zal de haven schouwen tijdens het evenement om de risico's te inventariseren.

Een belangrijk punt van aandacht is gas aan boord. Gas zoekt altijd het laagste punt op, dus als er een gaslek is, loopt het gas onderin de boot. Gasflessen moeten daarom in een aparte gasbun staan met een luchtafvoer naar buiten. Een gasdetector is een goed waarschuwingsmiddel. Zorg ook dat er een brandblusser aan boord is

In de brochure 'Gasveilig' van de Hiswa vindt u alle informatie.