Historische schepen in de Wijkse Haven

Lekkodagen 2020 van 25 september tot maandag 28 september

Lekkodagen 2017
Traditiegetrouw zijn de Lekkodagen in het laatste weekend van september. De haven is dan van vrijdagmiddag 25 september 12.00 uur tot maandag 28 september 12.00 uur weer het domein van de deelnemers. Wilt u eerder aanmeren in de Wijkse Haven dan kan dat natuurlijk, neem hiervoor contact op met de havenmeester van de Wijkse Haven, Kees Oorschot.

Lekkodagen is één van de mooiste maritieme evenementen van Nederland voor historische binnenvaartschepen.

Vanaf april 2020 kun je weer aanmelden

Het wordt gezellig in de feesttent!

Jasper_Lens.pngvrijdag 27 september 2019 12:03

Hoewel de weersverwachting niet zo goed is als we gewend zijn hebben we een geweldige opkomst en zitten we met bijna 160 man aan de maaltijd vrijdagavond. We hebben dit jaar een grote en comfortabele tent met vaste vloer. De springkussens zullen buiten niet opgebouwd worden, voor de kinderen wordt dit in een kleine vorm in de tent verzorgd. We zitten dus lekker droog en gezellig bij elkaar. Er wordt een leuk programma verzorgd en er is van alles te krijgen.

Zaterdag

Op zaterdag is het natuurlijk Shantyfestival maar 's avonds speelt de band Maatvol in de tent. Zij spelen Nederpop vanaf 20.30 tot 24.00 uur.

Zondag

Om 14.00 uur speelt De Bende Van Ellende. Zij spelen een akoestisch en maken er een feest van. Aansluitend sluit volgens traditie het Piratenkoor Gein en Gek het evenement af. Dit jaar niet op de trappen in verband met de weersverwachting maar in de feesttent.

Gein en Gek sluit de Lekkodagen af

« Terug