De 15e editie van de Lekkodagen gaan niet door...

Lekkodagen 2017Met de 15e editie van de Lekkodagen in het vooruitzicht moeten we helaas mededelen dat we het evenement moeten annuleren. Met het inachtnemen van de maatregelen rondom de Corona-crisis en evenementen hebben we in goed overleg besloten de organisatie voor dit jaar te stoppen. Voor volgend jaar gaan we ervan uit dat we weer een mooi eevenement gaan organiseren.

We hopen jullie allemaal volgend jaar in het laatste weekend van september te treffen in goede gezondheid. Voor nu wenst de organisatie van de Lekkodagen iedereen een mooi vaarseizoen toe!

De Lekkodagen 2021 vinden plaatst van 24 september tot en met 27 september.

Vanaf april 2021 kun je weer aanmelden. Lekkodagen is één van de mooiste maritieme evenementen van Nederland voor historische binnenvaartschepen.

Historische schepen in de Wijkse Haven

Het wordt gezellig in de feesttent!

Jasper_Lens.pngvrijdag 27 september 2019 12:03

Hoewel de weersverwachting niet zo goed is als we gewend zijn hebben we een geweldige opkomst en zitten we met bijna 160 man aan de maaltijd vrijdagavond. We hebben dit jaar een grote en comfortabele tent met vaste vloer. De springkussens zullen buiten niet opgebouwd worden, voor de kinderen wordt dit in een kleine vorm in de tent verzorgd. We zitten dus lekker droog en gezellig bij elkaar. Er wordt een leuk programma verzorgd en er is van alles te krijgen.

Zaterdag

Op zaterdag is het natuurlijk Shantyfestival maar 's avonds speelt de band Maatvol in de tent. Zij spelen Nederpop vanaf 20.30 tot 24.00 uur.

Zondag

Om 14.00 uur speelt De Bende Van Ellende. Zij spelen een akoestisch en maken er een feest van. Aansluitend sluit volgens traditie het Piratenkoor Gein en Gek het evenement af. Dit jaar niet op de trappen in verband met de weersverwachting maar in de feesttent.

Gein en Gek sluit de Lekkodagen af

« Terug