Historische schepen in de Wijkse Haven

Lekkodagen bedankt schippers en sponsoren

Lekkodagen 2019, wat een opkomst, wat een weer!

Lekkodagen is één van de mooiste maritieme evenementen van Nederland voor historische binnenvaartschepen. Sponsoren maken dit mogelijk en zonder deelnemers geen Lekkodagen. Het weer zat dit jaar niet mee maar de feesttent maakt alles goed. We hadden dit jaar ruim 80 schepen. Ondanks de slecht weersvoorspelling waren er nauwlijks afmeldingen, geweldig dat iedereen is gekomen!

Wij hopen dat iedereen heeft genoten en volgend jaar weer met net zoveel enthousiasme aanwezig is. Bedankt allemaal namens de organisatie van de Lekkodagen!

Voor in de agenda: Lekkodagen 2020 is van 25 september t/m 28 september. Aanmelden kan weer vanaf 1 april 2020. We vieren dan 15 jaar Lekkodagen, wees erbij!

Het wordt gezellig in de feesttent!

Jasper_Lens.pngvrijdag 27 september 2019 12:03

Hoewel de weersverwachting niet zo goed is als we gewend zijn hebben we een geweldige opkomst en zitten we met bijna 160 man aan de maaltijd vrijdagavond. We hebben dit jaar een grote en comfortabele tent met vaste vloer. De springkussens zullen buiten niet opgebouwd worden, voor de kinderen wordt dit in een kleine vorm in de tent verzorgd. We zitten dus lekker droog en gezellig bij elkaar. Er wordt een leuk programma verzorgd en er is van alles te krijgen.

Zaterdag

Op zaterdag is het natuurlijk Shantyfestival maar 's avonds speelt de band Maatvol in de tent. Zij spelen Nederpop vanaf 20.30 tot 24.00 uur.

Zondag

Om 14.00 uur speelt De Bende Van Ellende. Zij spelen een akoestisch en maken er een feest van. Aansluitend sluit volgens traditie het Piratenkoor Gein en Gek het evenement af. Dit jaar niet op de trappen in verband met de weersverwachting maar in de feesttent.

Gein en Gek sluit de Lekkodagen af

« Terug