Historische schepen in de Wijkse Haven

Lekkodagen 2019 van 27 september tot maandag 30 september

Lekkodagen 2017
Traditiegetrouw zijn de Lekkodagen in het laatste weekend van september. De haven is dan van vrijdagmiddag 28 september 12.00 uur tot maandag 1 oktober 12.00 uur weer het domein van de deelnemers. Wilt u eerder aanmeren in de Wijkse Haven dan kan dat natuurlijk, neem hiervoor contact op met de havenmeester van de Wijkse Haven, Kees Oorschot.

Lekkodagen is één van de mooiste maritieme evenementen van Nederland voor historische binnenvaartschepen.

Zeeman Avond bij Café Ome Ko met live muziek

Ome_Ko_Limerick.JPGwoensdag 20 september 2017 08:55

Om de Lekkodagen te vieren  organiseert Café Ome Ko een gezellige avond op zaterdag 30 september. We beginnen met een Saté met brood en een drankje voor € 5,00 rond 18.00 uur terwijl onze accordeon speler bekende zeeman liedjes speelt. U vindt een bon hiervoor in de goody bag. 

Rond 20.00-20.30 beginnen we met onze Limerick wedstrijd met als hoofdprijs de wissel bokaal van Café Ome Ko: de Gouden Haak! Natuurlijk zijn er nog meer mooie prijzen te winnen!
Onder toezicht van onze “professionele jury” worden de limericks voorgedragen aan de bar, uiteraard met begeleiding van de accordeon. Let wel op: het moeten wel originele limericks zijn en probeer het een beetje netjes te houden, dus begin maar vast met schrijven! Opgeven hiervoor kan gewoon aan de bar. Om af te sluiten hebben we 2 muzikanten die Live ons vermaken met Ierse en Schotse zeemans liedjes. 
Kortom; een gezellige avond met plezier en muziek. Toegang uiteraard gratis.

« Terug