Schippers bedankt. Het zit er weer op, het was geweldig!

Foto's Lekkodagen 2017

De fotografen van ditiswijk.nl maakten een mooie sfeerimpressie. Bekijk hier de foto's

Het team van de Lekkodagen is druk met de voorbereidingen.

Team_Lekko_2017.JPGmaandag 18 september 2017 11:33

De laatste weken moet er nog veel geregeld worden voordat de haven vrijdag 30 september weer als de haven van de Lekkodagen is ingericht. Bijna 80 schepen hebben zich aangemeld nu, de haven zal er weer prachtig bijliggen.

Stroomvoorzieningen worden uitgebreid, pontons worden aangvoerd, de loopbrug wordt geïnstalleerd en hekken worden geplaatst. Alles wordt zorgvuldig voorbereid maar moet in de ochtend van 30 september in vier uur tijd worden gerealiseerd terwijl de eerste schepen al aan de steigers liggen.

Feesttent

Lunaworx (voorheen Brood en Spelen) zorgt ervoor dat er op de wal voor jong en oud vertier is. Ook het schippersmaal wordt door hen verzorgd in een fraaie feesttent met een gezellige sfeer. 

Er is een stand met modelbouwboten op zaterdag en zondag ontvangen we oude traktoren en de oldtimervereniging in Wijchen. We zien u graag op de steigers of op de wal. Maak een praatje met de schippers en neem en kijkje in de machinekamers met de oude motoren. Geniet van de gezelligheid op en rond de haven.

We wensen u mooie Lekkodagen!

« Terug